Értékesítő-Stylist állás

Budapest legexkluzívabb üzletnegyedében.

Értékesítő-Stylist állás

Budapest legexkluzívabb üzletnegyedében.

Elit ügyfélkör.

Méltó jövedelem. 

Nagyfokú önállóság.

A környezeted rendszeresen megszól, hogy mennyire jól nézel ki? Figyelemmel követed az elegáns autók, órák, ruhák egyéb luxuscikkekposztjait? Magával ragadnak a: Gentlemen’s Ride, Heritage, Safari, klasszikus stílusok?

Feltölt energiával, hogy a középpontban lehetsz és rád figyelnek? A nehezebb helyzeteket intelligens humorral billented a magad javára? Természetes tudsz maradni akkor is, ha a partnered befolyásos vagy híresember?

Rendelkezel személyes értékesítői tapasztalattal valamilyen luxustermék piacán? Dolgoztál már kiemelt ügyfélkörrel, akiknek a kiszolgálása magasabb színvonalon történt? Szeretnéd, hogy a következő munkádban egy saját üzletperspektívája is szerepeljen?

Ha ez mind igaz Rád, akkor jelentkezz, mert egy remek jövő vár rád nálunk!

Hogyha NEM, akkor ne írj, mert már az interjún sem fogod magad jól érezni.

Az állás betöltéséhez vállalkozói jogviszony is szükséges.

KIK VAGYUNK ÉS MIT CSINÁLUNK?

Cégünk a Novossadi & Co. Kft. luxusanyagokból készít méretre ingeket és öltönyöket. A kivitelezés a kategóriában elérhető legmagasabb minőséget képviseli.

A szolgáltatás jelenleg nem elérhető a nagyközönség számára. Az elmúlt években az ügyfélkörhöz kizárólag ajánlással, illetve meghívással lehetett csatlakozni.

A jelentősen megnövekedett ügyfélszám, illetve egyéb szerencsés körülmények indokolttá teszik számunkra, hogy új partnerek bevonásával bővítsük tevékenységünket.

Váci utcai bemutatótermünkbe keresünk olyan Értékesítő-Stylist partnereket, akik jól érzik magukat ebben a közegben és sikerüket rövid időn belül, akár egy saját üzletmenedzselésében is kamatoztatnák.

Mik lesznek a feladatai az új kollégánknak?

ÜGYFÉLKEZELÉS, ÜGYFÉLSZERZÉS

Cégünk jelenleg több száz fős olyan ügyféladatbázissal rendelkezik, amely az ajánlópartnereink által folyamatosan bővül. Az új ügyfeleink ajánlói előkészítik számodra a kapcsolatfelvételt, ezért a cég kapcsolatrendszeréből származó vevőkör elérése hálás feladat. Ezen kívül elvárjuk, hogy önálló hatáskörben a saját kapcsolati rendszereddel is kezdeményezz időpont egyeztetést. Ha korábban már dolgoztál kiemelt ügyfélkörrel, akkor nem lesz nehéz azonosítanod, hogy kiket lesz érdemes felkeresned. A te sikered a mi sikerünk, ezért ezen a területen örömmel támogatunk minden olyan önálló kezdeményezést, ami illeszkedik az üzletpolitikánkba.

STÍLUSTANÁCSADÁS ÉS TERVEZÉS

A méretre készítendő egyedi öltözetek értékesítéséhez magas szintű tanácsadói szolgáltatást biztosítunk. Ha valaki időpontot foglal nálunk, az azt jelenti, hogy nálunk van vágyai inge – öltönye. A te feladatod lesz segíteni, hogy közösen rátaláljatok. Azt a részt, ami ebből tanítható, azt megtanítjuk, de a sikerhez alapvető fontosságú az intuíciós készség és az inspiráció. Megtanítjuk továbbá, hogy a megrendeléseket hogyan adminisztráld és továbbítsd azoknak a kollégáknak, akik a gyártási folyamatot menedzselik. (A tanácsadás és tervezés díjának kifizetéséhez vállalkozói jogviszony szükséges.)

TERMÉKMENEDZSELÉS ÉS RENDELKEZÉSRE ÁLLÁS

Az üzletünk jogosult a Canali és Versacemárkák értékesítésére, továbbá rendelkezünk saját tervezésű árukészlettel is. A konfekció öltözeteket is minden esetben méretre igazítva értékesítjük. A te feladatod lesz a hirdetéseinkre jelentkező és időpontra érkező vásárlók fogadása és kiszolgálása, ami magában foglalja a méretre igazítás előkészítését is. (A rendelkezésre állásért és a konfekciótermékek menedzseléséért napi nyolcórás bejelentett munkaviszonyt biztosítunk.)

Mit nyújtunk, ha csatlakozol csapatunkhoz?

Kiemelten magas kereseti lehetőség

A partnerszerzésben nyújtott teljesítményt kiemelkedő juttatással díjazzuk. A jövedelmed, ami fix alapfizetés + jutalék, az elmúlt évek forgalmi adatai alapján 90 napon belül elérheti a hétszámjegyű szintet.

Társtulajdonosi üzleti modell

Amennyiben nálunk otthonra találtál és az éves teljesítményed átlaga is kiemelkedő, továbbá az emberi értékek terén is a bizalmunkat élvezed, akkor társtulajdonosként támogatjuk a saját üzleted megnyitását.

Nem a papír számít

Jó ha van, de nem várjuk el, hogy felsőfokú végzettséggel rendelkezz. Az értékesítési tapasztalatod nekünk sokkal többet ér. Ezen kívül hasznát veheted nálunk bármilyen kereskedelmi, marketing, stylist, vagy modell végzettségnek is.

Bizalmi ügyfélkör

Nálunk gyakorlatilag nincs utcáról bejövő ügyfélforgalom. Minden vendégünk időpontra érkezik hozzánk, és az ott tartózkodásuk alatt a maximális kiszolgálásban részesülnek. Így egyszerre mindig egy emberre koncentrálunk.

Exkluzív üzlethelyiség

ellemesen berendezett üzletünk Budapesten a Váci utcábantalálható. Az üzletház természetes fényben gazdag és bejárni ide igazán felemelő érzés. Amikor egy kicsit veszítesz a lendületből elég egy séta a Duna-korzón és ismét rád ragyog az élet szépsége.

Prémium üzletág

Az üzletág ebben a szegmensben folyamatos munkát biztosít. A forgalom sem az évszakoktól, sem csillagok állásától nem függ. Olyan ügyfélkörrel dolgozunk, akiknek az életszínfonalát nem befolyásolja külső körülmény.

Mindenre megtanítunk

Ahhoz, hogy a legjobb legyél a munkádban, folyamatosan ellátunk minden szükséges tudással és információval, így magabiztosan és eredményesen képviselheted cégünket még akkor is, ha előtte más területen  dolgoztál értékesítőként.

Az állás betöltéséhez vállalkozói jogviszony is szükséges.

NE MARADJ LE!

Az idő gyorsan fogy, és ebben a körben csupán 1 üres pozíció vár betöltésre, amelyre még eddig tudsz jelentkezni:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Itt az idő, hogy a tapasztalatoddal révbe érj!

Önálló üzleted első lépéséhez jelentkezz a Novossadi & Co. családjába.

Ha otthonosan mozogsz az értékesítésben és a kiemelt ügyfelek kiszolgálásában,és szeretnél egy bizalmi ügyfélkörrel rendelkező exkluzív márkát képviselni – mindezt kiemelkedő juttatásokkal, akkor add le a jelentkezésed 1 PERC ALATT az alábbi gombra kattintva!

Ezek után kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot, és bővebb tájékoztatást ad a munkalehetőségről.

Jelentkezési határidő: 2020. november 26.

Adataid törlését vagy módosítását bármikor kérheted tőlünk a office@novossadi.com e-mail címünkön. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT olvashatod el.